Kunsthalte6 is een veelzijdig podium voor hedendaagse beeldende kunst in Westland. Onze gloednieuwe galerie biedt 70m² expositieruimte én een ontmoetingsplek voor kunst, publiek en kunstenaars.

Westland Cultuurweb brengt culturele partijen samen, laat kennis groeien door te delen, inventariseert ideeën en wensen en zet nieuwe initiatieven in gang. Centraal staat het versterken en ontwikkelen van aanbod van kunst en cultuur voor alle inwoners van de gemeente Westland.

Chigiri-e is een Japanse kunstvorm waarbij gebruik gemaakt wordt van gekleurd en gescheurd papier om afbeeldingen te maken.

Deze techniek stamt uit de Heian periode, zo’n 1.000 jaar geleden. Ze werd toegepast bij kalligrafie. Belangrijk is dat handgemaakt papier wordt gebruikt.

Sonnehoeck is de enige kwekerij in Nederland en wellicht zelfs in Europa met de status van rijksmonument.
Op deze druiventuin is vrijwel de gehele geschiedenis van de Westlandse druiventeelt vertegenwoordigd.
Het is een levend en bloeiend productiebedrijf.

Theater De Vaillant

Creatief Centrum ’t Atelier is een vereniging die zich bezig houdt met het organiseren van creatieve cursussen voor de inwoners van de gemeente Westland en omstreken.
De cursussen zijn bestemd voor volwassenen en kinderen en vinden zowel overdag als ’s avonds plaats.
Wij zijn gevestigd in de “Kunstgarage”, aan het Zuideinde 8 in Naaldwijk.

Basalt Pottenbakkerij in Den Haag maakt keramische kunst en porseleinen gebruiksvoorwerpen die de hele wereld over gaan.